( ... артикули )
Вход Инструменти
Червено Синьо Зелено
Понеделник, 23 Септ 2019г.

Онлайн Магазин Стил - стоки и мебели от български производители

Вие сте Тук: Начало » Условия

Общи Условия за ползване

Е-мейл Печат ПДФ

 

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ
Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между Савен 85 ЕООД (наричан по-долу onlinemagazinstil.com или Онлайн Магазин Стил) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейнm https://onlinemagazinstil.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на onlinemagazinstil.com (с изключение на линка към настроящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".

2. РЕГИСТРАЦИЯ
За да направите поръчка, е необходимо да се регистрирате. Регистрацията е безплатна и дава възможност на потребителя да избегне въвеждането на личните му данни при всяка покупка. За да се регистрира в интернет сайта https://onlinemagazinstil.com, потребителят трябва да попълни on-line формата за регистрация . Потребителят е длъжен да предостави пълни, верни и точни данни и да посочи задължително актуален телефон за връзка с куриерите за доставката. При предоставяне на неверни или непълни данни Онлайн Магазин Стил (https://onlinemagazinstil.com) има правото да не осъществи доставката на направената поръчка, както и да прекрати без предизвестие поддържането на регистрацията на потребителя.

3. ГАРАНЦИЯ НА СТОКИТЕ
Всички стоки в Онлайн Магазин Стил (https://onlinemagazinstil.com) са нови и важи гаранцията на производителя. Ние работим според изискванията на ЗЗП.

4. ПОРЪЧКА ЗА ЗАКУПУВАНЕ
Процедурата за извършване на поръчка е стандартна и преминава през следните етапи:
4.1. Разглеждане на моделите. Потребителят избира продукт, който желае да поръча.
4.2. Натиска бутон "Купувам" и този продукт ще се появи в пазарската му кошница. В нея можете да добавяте колкото искате модели, както и да премахвате тези, от които се отказвате. След като влезете в пазарската кошница можете да промените количеството на избраната стока или да я изтриете от кошницата в случай, че искате да се откажете от избрания артикул.
4.3. Приключване на поръчката. Моделите в пазарската кошница все още не са поръчани. Когато прецените, че сте готови с избора си и всичко, което желаете да поръчате, е в пазарската кошница, трябва да приключите поръчката. Необходимо е да кликнете върху зелената стрелка (картинка на стрелката) под избраните продукти за да продължите. Отваря се нов прозорец, в който потребителят трябва да се идентифицира.  Ако вече сте регистриран, въвеждате своето потребителско име и парола и натискате бутон «вход». Ако не сте регистриран потребител, поставяте отметка върху радиобутона „Нов потребител” и въвеждате Вашите данни. Полетата със звездичка са задължителни за попълване. След кликване върху бутона „Регистрация”, регистрацията е приключила и ще получите съобщение на Вашия e-mail. Вашият достъп е създаден, но трябва да бъде активиран преди да можете да се идентифицирате. За да активирате достъпа си, моля натиснете върху посочената в e-mail-а връзка. Избраните от Вас потребителско име и парола ще бъдат посочени в e-mail-а. След идентифициране ще преминете през 4 стъпки, изписани на екрана – Адрес на доставка, Метод на доставка, Метод на плащане и Приключване на поръчката. След приключване на поръчката, ще получите втори  e-mail с детайлни данни за направената от Вас поръчка. Системата автоматично генерира номер на поръчката, посочен в e-mail-а , с помощта на който може да се провери на какъв етап на изпълнение се намира съответната поръчка. На Вашия e-mail ще получите банкова сметка, по която трябва да преведете дължимата сума за заявените продукти по банков път.

При направена поръчка Вие се съгласявате с общите условия на Онлайн Магазин Стил и има сила на договор между двете страни съгласно ЗЕТ.

5. ЦЕНИ
Всички цени на артикулите в Онлайн Магазин Стил са в български левове. Обявените цени за артикулите са окончателни и важат за деня на поръчката и са с включено ДДС. В цената на продуктите не е включена сумата за доставка. Цената на доставката е индивидуална и зависи от закупените продукти и локацията, на която трябва да бъдат доставени. За повече информация посетете http://www.econt.com/mediator-calculator/.

6. УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ
Плащането по направената поръчка се извършва с банков превод, ePay.bg, PayPal и кредитни карти чрез Борика, като трябва да посочите номера на Вашата поръчка, Датата, Артикулите и общата дължима сума.  Срокът на доставката започва да тече след петият работен ден от датата на извършения превод.

7. УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
Стоките, поръчани от електронния магазин https://onlinemagazinstil.com, се доставят с куриер Econt Express до адреса, указан при заявката.
В цената на продуктите не е включена сумата за доставка. Цената на доставката е индивидуална и зависи от закупените продукти и локацията, на която трябва да бъдат доставени. Винаги клиента заплаща допълнително цената за доставка на фирмата куриер, тя е независим фактор от услугите на магазина, в зависимост от производителите на поръчаните стоки, доставката може да бъде направена на една, две или повече доставки(при специални поръчки на стоки които не са налични или липсват на пазара и клиента желае да му бъдат доставени), които са за сметка на купувача. Онлайн магазин Стил не носи отговорност за цената на доставките и техният брой. За повече информация посетете http://www.econt.com/mediator-calculator/.

Максималния срок на доставка е 30 дни, освен ако не е предвидено друго за специфична стока по размери и др.


8. ОТКАЗ И РЕКЛАМАЦИЯ
Върнати и заменени могат да бъдат всички стоки, с изключение на тези, изработени по индивидуално зададени от клиента параметри.
В случай, че клиентът желае да откаже направена вече поръчка, някой от продуктите в нея, или да замени даден продукт, трябва да се обади по телефона до 48 (24 часа) след направената поръчка възможно най-бързо, за да уведоми доставчика Савен 85 ЕООД. Необходимо е клиентът да съобщи номера на своята поръчка, за която иска корекция.
Имате право да върнете стока и възстановите сумата, която сте заплатили само за стоки, при които са констатирани дефекти още при доставката им от куриерската фирма и клиента.
При получаването й, стоката се преглежда за нанесени дефекти. Ако има установени такива, Ви се възстановява заплатената за нея стойност. При установяване на дефекти, нанесени от Вас, стоката Ви се изпраща обратно, за ваша сметка.

Клиентът има право да върне или замени стоката при следните условия:

- В срок до 14 дни след закупуването на стоката съгласно ЗЕТ.
- Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
- Запазена оригинална опаковка и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.


9. ОТГОВОРНОСТИ
Онлайн магазин Стил не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери, десени и разцветки, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности и изчакване на нова партида от производство.
В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, клиентът ще бъде информиран чрез телефонен разговор или с e-mail, като при възможност ще му бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени).

10. ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Неприкосновеност на личните данни
Онлайн Магазин Стил приема сериозно защитата на личната информация на своите клиенти. Можете да отворите нашата Web-страница без да се изисква от Вас някаква лична информация. При поръчка на продукти от нашия Онлайн магазин се изискват лични данни и искаме да сме сигурни, че разбирате добре за какво се използува тази информация и как е защитена. Онлайн Магазин Стил полага всички разумни усилия за опазване неприкосновеността на личните данни, които може да й станат известни в случаите когато потребителите попълват и предоставят документи и информация на този Уеб-сайт. Тъй като предаването на информация по Интернет може да бъде обект на намеса или проверка от трети лица, потребителите трябва да помнят, че личните данни разкрити на този Уеб-сайт или чрез електронна поща са потенциално достъпни за други лица и следователно могат да бъдат събирани и използвани от други лица без съгласието на потребителя. Онлайн Магазин Стил не отдава и не продава никаква информация, въведена в нашия сайт на трети лица под какъвто и да е предлог. Никаква част от тази информация, включително e-mail адресите на потребителите няма да бъде използвана за рекламни кампании на трети лица под каквато и да е форма. Въпреки това, Онлайн Магазин Стил не гарантира неприкосновеност на такава комуникация и не носи никаква отговорност за сигурността на личните данни предадени чрез този Уеб-сайт. 

Онлайн Магазин Стил си запазва правото да праща на всички клиенти на магазина, които са се регистрирали в сайта и са се съгласили с общите условия или лица, които са предоставили доброволно e-mail адреса си да изпраща рекламни брошури по пощата за нови и намалени продукти, като не носи отоворност пред ЗЕТ за тези съобщения.

 

Потребителя няма право да използва чужда лична информация( т.е име,чужд адрес,e-mail или чужда кредитна карта) с цел умишлена злоупотреба. Всеки един потребител, който извърши такова деяние ще бъде предаден на Органите на МВР от Онлайн Магазин Стил и ще бъде санкциониран с цялата строгост на Българското Законодателство.11. ОГРАНИЧЕНИЯ
Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта https://onlinemagazinstil.com с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения.
Потребителите на сайта https://onlinemagazinstil.com нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, снимки, образи или части от сайта, без изрично писмено разрешение на https://onlinemagazinstil.com.
Потребителите нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация (flood).
Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други, нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.


12. ДРУГИ
Савен 85 ЕООД има право да променя или обновява по всяко време сайта https://onlinemagazinstil.com и неговото съдържание, включително и настоящите Общи Условия.

 

Цветовете на стоките, показани в сайта https://onlinemagazinstil.comзависят от настройките на Вашия монитор.

 

13. АВТОРСКИ ПРАВА

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстове, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.onlinemagazinstil.com, освен ако изрично е посочено друго. Използването на каквито и да е материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

 

14. ВАЖНО !!!

 

Скъпи Клиенти!


Поради зачестилите некоректни разплащания на пратки с наложен платеж с доставки от куриерите по градовете, Онлайн Магазин Стил, спира да изпраща стоки с този метод на плащане и Ви молим да изберете алтернативен метод за плащане. Всяка една поръчка с информация за наложен платеж ще бъде отказвана без предупреждение! А за клиенти, които мислят ще ще злоупотребим с тяхното доверие да прочетат закона за ЗЗП, нашата мисия е да задоволим всяко едно Ваше желание и да останете доволни защото това за нас е най-важно!


Email Favoriten Twitter Facebook Myspace Digg Technorati aol google Yahoo

Продукти

Вход / Изход

Регистрирайте се

Коректна Фирма

Untitled-2


Untitled-2
Untitled-2-5

Анкета

От къде разбрахте за нашия сайт?

Кой е тук?

В момента има 61 посетителя в сайта

ипотечен кредитсчетоводни услугилуксозни вили под наембио магазинRent a luxury yacht in Monaco - Vogue of Monacofamily hotel gallery